NOVICE št. 49 - MAREC 2022

Drage prijateljice in prijatelji Ptuja,

upamo, da se bomo po dveh letih premora lahko letos zopet družili kot pred pandemijo. Prav tako upamo, da ste bili uspešni v skrbi za svoje zdravje in zdravje najbližjih. Prvo srečanje bo namenjeno izvedbi občnega zbora, ki bo 31. marca 2022 ob 18.00 uri kot običajno v prostorih M hotela v Ljubljani. 

  Dnevni red:

1. izvolitev organov skupščine,

2. poročilo predsednika, blagajnika in nadzornega odbora, z razpravo po poročilih,

3. volitve novih organov društva,

4. predlog programa dela,

5.  pobude in predlogi članov.

Člani upravnega odbora predlagajo, da letos realiziramo program, ki je bil načrtovan za preteklo leto, torej izlet Potepanje po Notranjski, ki bi ga izvedli v soboto 18. junija in Martinovanje v Gadovi peči. V zvezi z volitvami novih organov društva predlagamo manjše spremembe in sicer: vodenje upravnega odbora po treh zelo uspešnih mandatih dosedanjega predsednika Milana Kneževiča, prevzame dr.  Boris Žnidarič, ostali člani naj bi bili: Rajko Šugman, Anton Dvoršek (sekretar), Miro Gavez (podpredsednik) Majda Čeh (blagajničarka), Branka Bezeljak, Vida Lipovšek in Marjan Fras. Predlagamo, da nadzorni odbor vodi Jelka Šolmajer s članoma Janezom Zemljaričem in Brankom Rajštrom,  častno razsodišče pa Stane Sočan s članoma Marto Rau in Rudijem Ročakom.

Članarina naj bi tudi v letu 2022 ostala 10 evrov. Prilagamo položnico za plačilo članarine, ki jo lahko poravnate tudi na občnem zboru.

Vljudno vabljeni na občni zbor, 31. 3. 2022 ob 18.uri v M-hotelu, veselimo se ponovnega srečanja z vami.